Keepers of the void
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-01 03:36:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Toini B.
Skikkelig skummelt, Erlend! ''Ansiktet'' er helt rått. Lurer på om det nesten kan bli litt for trangt. Hadde muligens foretrukket mer luft rundt, men skal se mer på dette og komme tilbake. Ble helt svimmel av himmelen.

:)
Kolbein S.
Utrolig digg bilde som vanlig:) Vet ikke hva mer jeg skal skrive jeg..

MVh
Kolbein
Bjørn H.
Et skikkelig godt bilde,liker slike.synes den tette kompen gjør seg:)
Bjørn
Mariann S.
Spooky :-)
Dette bildet falt jeg rett og slett pladask for !
Kjempebra jobba !

~Mariann~
K. H. R.
pseudometal estetikk. tematikken begynner vel å bli oppbrukt den og, teknisk så er det godt gjennomført, men jeg liker det ikke.

dan
Tom B.
Veldig godt gjennomført (bortsett fra speilingen til gutten i midten), men tematikken blir litt for barnslig for meg (subjektivt opplagt).
TomB.
Arild S.
Spennende bilde, men jeg føler kanskje at det kunne vært mer troverdig (for meg) på en måte, og føler du gjerne kan jobbe litt videre med dette.

Jeg er usikker på himmelen i toppen og 'ansiktet' til vedkommende. Ville derfor kanskje redusert bildet til like under øynene som jeg syns gir et vel så spennende bilde.
Har også ønsker om mannen i midten. Kanskje bra om han kommer helt i midten kl. 12 og jeg føler at han 'svever' litt i underlaget på sett og vis. Kanskje reduksjon/endring av skyggen vil gjøre susen.

Setting og utsnitt/komp er bra.
Avsluttet .
enig angående speilingen. ellers meget bra gjennomført

-stig
Erlend M.
Takk for kommentarer. Vanligvis prøver jeg lå være å forklare dersom bildet mitt blir kritisert for noe jeg har gjort bevisst. Men jeg blir litt forvirret med dette ang. speilingen som dere skriver. Kan dere utdype litt hva som er galt med den? Kanskje jeg har blitt ''fartsblind'' av å se på bildet i mange timer, og jeg derfor ikke ser hva som halter.. :) Det samme gjelder troverdigheten, rent bortsett fra det surrealistiske.
Tom B.
Speilingen er jeg enten som
- speiling i vann, og da er den ikke distorted nok til å virke virkelig eller
- skygge , og da er den for transparent
Hjalp det ? Dersom den ikke skal være noe ''of the above'', så skjønner ikke den lille hjernen min det.
By the way: jeg skrev ''barnslig'' i den forrige kommentaren, og det kan helt sikkert misforståes. Kanskje det er riktigere å si ...... ja, hva pokker skal jeg si da ? ''Overdrevent og klisjeaktig eventyrmessig'' kanskje ? Sorry, jeg liker bare ikke dette goth/adventure greiene. Rent subjektivt ikke mi greie i det hele tatt.
Men - godt håndtverk, det skarru ha.
TomB.
Avsluttet .
Om Dan A.R. ikke liker bildet, så må han få lov til det.. Dårlig smak er ingen dødssynd, men misunnelse og vrede er....

Bildet er veldig bra, og har en tydelig ''signatur''. Jeg liker stilen din, og kombinert med ditt solide håndverk både i fotograferingen og etterarbeidet av bildene så blir dette skikkelig severdig - hver gang.

mvh marius
Erlend M.
TomB: Takk for utdyping. Jeg ville ha en ''gjennomsiktig halv-refleksjon'' hehe. Så det hadde ev. ikke vært noe problem å sette opacity på fullt, men det var ikke slik jeg tenkte meg det. Kanskje jeg ombestemmer meg senere dersom ingen ser det slik jeg gjør ;) Ellers så har jeg kanskje sett for mye lord of the rings, og sci-fi/fantasy greier hehe.. Er forøvrig enig at bildene mine kan være litt banale, og det er kanskje der jeg har mest å jobbe med.., men jeg kommer nok ikke til å fjerne meg fra den surrealistisk dystre stilen.

ML: ;) forresten kult om en signatur begynner å ta form..
Frank W. G.
Gjennomført på en glitrende måte. Bra, og skikkelig ''din stil''.

Frank
Avsluttet .
Kunne du legge ut originalfoto og kanskje fortelle kva du har gjort i PS?
Avsluttet .
Har du drive med PS-editering lenge eller? Arb. ditt virker usedvanlig proft. Er det forresten PS du bruker?
Tore Johan V.
Vil gjerne vite det samme som Kjetil N. Jeg liker stilen din.. godt arbeid.

-TV
Erlend M.
KN og TJV: Ja jeg bruker PS, og har brukt det siden v4.0 dersom jeg husker riktig, men det er bare 2 år cirka at jeg har drevet med fotomanipulasjon. Dette bildet er satt sammen av cirka 20 bilder tror jeg, og de fleste er brukt til bakgrunnen. Egentlig er det nok ganske unødvendig å legge ut originalfoto her, det er stort sett brukt ett eller to bilder til hver detalj, og man kan vel stort se hvor disse går hen; To bilder pr. fyr, to bilder til klokka og en hel haug til bakgrunnen med diverse blending layers.

Det det går på er vel først og fremst å lære seg å bruke layers. Jeg tror den beste metoden er å leke seg, det gjorde/gjør jeg.. Og deretter å finne på måter å improvisere med de kunnskapene en har tilegnet seg. Det finnes nok ingen oppskrift jeg kunne gitt dere her, for det er veldig individuelt pr. bilde.
Kristoffer R.
Bra jobba!
Jan-Eilert P.
Har sett på bildene dine og syns det er mye imponerende arbeid.

Jan-Eilert
Trond H.
Som eg har nevnt for deg før har dine bilder et umiskjennelig preg over seg, en ting er utførelsen, en annen er tematikken :-)

Synes det kommer mange flotte refleksjoner i kommentarene under dette bildet, og kan slutte meg til de fleste lovord. For meg er det viktigste at du har et godt og spennende bildesyn, og i tillegg evnen til å utføre det i praksis. begge deler begynner å bli en sjeldenhet spør du meg....

Dersom eg ville satt inn energien min noe sted ville det vært å utvide ditt bildespråk. Eg mistenker i ditt tilfelle at dersom ideen er sterk nok lærer du deg å overvinne de praktiske problemene. And then only the sky is the limit

MVH TH
Ketil M.
likte dette godt! begge utsnittene
Stig Morten S.
Det er tre tanker som slår meg når jeg ser dette bilde: Tøfft, skummelt og mengder med hallusinogener ;o)
Fred S.
Er klokka di konstant to minutter på tolv ? Det beste med dette bildet er selve uret, hånden, og et stykke av ermet. Bakgrunnen blir litt ''overlesset'', ville ha nøyd meg med karen lengst borte, og flyttet han litt til venstre. Himmelen ser litt ''rar'' ut, hva har du gjort der ? Mye ''potensiale'' her, men synes ikke du har lykkes helt.

vh fred
Tor Andreas S.
hehe..for et genialt bilde!! ALT er sagt om det..er trøtt..klarer ikke finne en feil her:) digger tre 4 nyeste bildene dine...bra stil! :) bokkmarkd !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu