Maleren
Besøk malerens hjemmeside på <a href=''http://terjeadlermork.com''>http://terjeadlermork.com&...ommentarer mottas med takk.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112017} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Helge Øyvind H.
Tøft! Liker den skjeve komposisjonen, fargene og eksponeringen. De sorte partiene rundt øynene til maleren lager en dyster stemning over bildet, og får maleren til å se litt gal ut. Meget bra!

HØH
Thomas R.
Meget bra bilde, fint lys. God ettertenksom stemning. Eneste som trekker ned er at bildet er presentert i for lite format.
Tarjei Ekenes K.
dette var var godt

et markert ansikt
flott med malingen på hånda
liker den skrå vinkelen
og vinflaskene/lysestakene i bakgrunnen
som forteller om mange hyggelige kvelder

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .
Drit bra!!!
Bjørn H.
Jeg likte dette bildet,samt omgivelsene som forteller litt mer om typen.
Ville oxo fungert uten skjevheten.
Bjørn
Erlend M.
Takk for alle kommentarene. Se også forstørrede utsnitt av dette bildet på min hjemmeside: Direktelink: http://www.aeonox.com/gallery/painter.shtml
Torkill B.
Sterk stemning! Tydelig at maleren reagerer på å bli forstyrret i sin dype kreative konsentrasjon. Den hvite borden (avskjær?) rundt bildet og vinkelen er med på å understreke forstyrrelsen. Svært bra.
André M.
Herlige fargetoner og fortettet stemning. Den skjeve kompen kler bildet. Bra!.
Lars R.
Hej Erland, og tillykke med titlen som ugens fotograf! Dette billede har jeg ikke set før. Smuk farveholding, og jeg er vild med den fortættede næsten ondsindede koncentration over malerens ansigt. Kanont foto :-)
Frank W. G.
Herlig stemning og godt fremført. Har vært endel inne hos din far. Jeg er mektig imponert av hva han får til. Og det samme sier jeg om deg.
Gratulerer med ukens fotograf!

Frank
Steinulf L.
Fortettet er ordet. Her skapes det!
Dette synes jeg var bra fotografi.
Øistein T.
fett, rått fanget, blikket hans er like mystisk som maleriene hans - megabra etterbehandlet (slik som alle bildene dine), kompet gir ekstra punch også!

Øistein
Stig Morten S.
Etter min mening er dette ditt beste bilde. Veldig bra. Har et spørsmål. Uret som er med på bildene tikker stadig nærmere 12. Symboliserer det noe?
Fred S.
Dette, derimot...! Kan ikke la være å tenke arv og miljø når jeg ser bildene dine stilt opp mot denne karen, som jeg regner med er din kjødelige far. Et bilde med ''nerve''. (Er det blikket påtatt til ære for fotografen, eller er han bare sånn ? ) Tydelig at du har noe å leve opp til.

vh fred
Dag T.
Jeg har sett på dette mange ganger. Blikket, gjentagelsen av form, fargene, dybden, dette er helt suverent. En liten skattkiste av ting å se på.

Eneste som irriterer etter 20 visninger er lyset rundt paletten, den ser for opplettet ut.
Karl Andreas W.
Hvordan klarer du å få til bilder som ser sånn blasse ut (på en bra måte?, men samtidig som det er store fargekontraster, og IGJEN samtidig som alle detaljer i lyse og mørke partier opprettholdes?

Jeg tror jeg har litt å lære med etterarbeid.

Forøvrig et supert bilde. Har drevet og sett igjennom de fleste av bildene dine nå, veldig mye snadder...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu