neverwoods
Utstyr
  • sort kamera
  • gjennomsiktig glass
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger956
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143027} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stig Morten S.
Dette var bra. Fin komposisjon. Synes kanskje øynene hennes kunne vært ørlite lysere, men det kan være skjermen min som er for dårlig innstillt.
Kolbein S.
Dette faller absolutt i min smak.. (er glad i skrekkfilmer etc;-)) Jente i skogen med en stalker\ett eller annet bak, liker det ''fordreide'' ansiktet på forfølgeren.. Kanskje fortiden som tar innpå.. Mange tolkninger:-) Liker det i hvertfall..

Synes dog hun er litt vell rolig i uttrykket, men det er opp i mot min tolkning, og din mening bak bildet kan jo være noe helt annet

MVH
KS
Christer B.
Fint gjennomført dette her. Støtter KS ang jente i skogen/stalker. Et ypperlig illustrasjonsbilde. Synes ikke det forsterker noe å ha farge i ansiktet og ikke på lepper og øyne, dette fungerer vel så bra monokromatisk for min del.
Eirik H.
Eg henger meg på dei andre her. Funkar bra dette.
Dag T.
Jepp, funker bra. Eneste pirket jeg finner å henge meg opp i er overgangen mellom de to tydeligste ansiktene til mannen. Den er litt for tydelig.
Erlend M.
Hmm.. overgang? Nei, det er ingen synlig overgang der, men jeg ser nå at det kan ''se ut'' som det i webversjonen ja.

Takker for alle kommentarer.
Arne S.
Mye bra her. Samhandlingen mellom de to personene er til stede, selv om jenta står med ryggen til. Liker spesielt hårstrået på skulderen og guttens dobbeltblikk.
Jeanette L.
I like it. Bra komp og utsnitt. Passer godt i sv/hv. Fin teknikk.
Jeanette:-)
Ketil K.
Liker kommunikasjonen mellom den blurete i bakgrunnen og den urolige jenta i forgrunnen. Får litt Hitchcock-følelse her. Fint blikk på jenta som gir kommunikasjonen i bildet.
Morten L.
Dette funker!
Bra komposisjon. Liker hvordan blikket til jenta knytter henne sammen med mannen i bakgrunnen. Hårtustene rundt omkring gir intrykk av at hun haster unna ''forfølgeren''. Den uklare ''forfølgeren'' gir rom for mange tolkninger her.

Flott!

Morten
Marius F.
Likte meget godt komposisjonen. Som vanlig gjør du en meget god etterbehandling av bilde og skaper dermed et spennende bilde. Må si meg enig med Morten Lauristsen at blikket er meg bra. Hun føler en persons nærvær. Likte dette meget godt.
Merethe W.
Me like. Den røffe overflaten er viktig - da yter bildet litt mer ''motstand'' enn det ellers trolig ville gjort. Jeg får følelser som svik, adskillelse, noe som er over. Synes ansiktet til gutten bak funker helt fint. På den skjermen jeg sitter nå er det ikke mulig å se fargen på øyne/ lepper, men i så fall synes jeg hele bildet bør være sort-hvitt. Sort-hvitt-bilder med deler i farge synes jeg ofte (men ingen regel uten unntak) blir litt ''effektpregede'' - jeg blir på en måte opptatt av det i stedet for selve ''innholdet'' i bildet.
Toini B.
Spennende spennede!! Liker det røffe mot det ..hmmm, tja...litt sårbare usikre eller no.Muligens sinne. Ved ikke.. uansett. Liker!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu