spiegel spiegel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger855
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152030} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Peter V.
det blir sju års ulykke det Erlend hehe =) kult att du fikk med litt av ramma på speilet også. ellers tøft og kreativt.

mvh Peter
Dag T.
He, den gangen jeg la ut et sånnt selvportrett fikk jeg beskjed om at alle bør ta et slikt. Her ser jeg poenget, bra med uskarpheten og sprekken, men jeg synes ikke komposisjonen holder helt. Litt lite lys og handling nede til høyre, alt skjer på venstre side.

En fin liten ting er at den skjeve rammen oppe forvirrer perspektivet litt, som om man ser seg selv i et speil man ser på fra siden. En liten umulighet lurt inn i bildet.
Arne S.
Tja, hva skal man si om dette? Bildet tiltar meg ikke ved første øyekast. Det ligner en muskelbunt, og jeg blir lettere forvirret. I ettertid ser jeg at det er hånden din, uten at bildet blir nevneverdig bedre av den grunn. Men jeg er ikke fullt så forvirret lenger.

Bildet tenderer mot en visuell abstraksjon, som jeg vet at du er tilnærmet allergisk mot. Jeg er derfor fristet til å like bildet. Men jeg liker det ikke, selv etter gjentatte betraktninger.

Som Dag har jeg sans for provokasjonen som ligger i skjeve linjer. Thats it!

:)



Erlend M.
Takk for kommentarer.

Peter: det var heldigvis ikke jeg som knuste speilet. ;)

Dag: Hvor blir det forresten av de 3 siste års ''et selvportrett i måneden''? Kanskje jeg skal prøve meg på noe slikt.

Arne: Jeg er da ikke allergisk mot abstraksjoner ;) Ikke i utgangspunktet. Kun når de presenteres i upassende sammenheng; f.eks. kunstmuséer.
Ann F.
Tøft nok sånn sett mht fargetoner, men for trangt mot speilets ramme i bildets venstre del og for lite i høyre del.
Typisk et slikt bilde som er bedre å se på som thumbnail enn i full størrelse, det virker for nærgående når man får det hele opp i fjeset og vanskelig å se helheten på så nært hold som en PC vanligvis er.
De skjeve linjene og sprekken i speiler er det som tiltaler meg mest, ansiktet blir på samme tid for nærgående og for fjernt.
Poeng for forsøk.
Mvh Ann
Tonje K.
Dette er et bra stykke arbeid, skarpt å fint. Liker gulstikket og det enkle i bildet. Terningkast 6 Erlend! Forsett med slike ordentlige bilder! Kjempe bra!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu