NÅ er det nok
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-06-13 23:18:44
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D300
  • Nikon Nikkor AF-S DX VR 18-200/4.5-5.6G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
erika gohde s.

Nydelig utsnitt og uttrykksfullt! Liker at det er svakt kornete. Var aktiv med hester en gang i tiden og kjenner igjen språket der.
Mvh Erika
Berit N.

Takk for kommentar. Det frustrerer meg at jeg ikke ennå kan nok teknisk med kameraet, slik at jeg f.eks. kan få bakgrunnen til å være dus, den er altfor dominerende i dette bildet og konkurrerer med motivet, men jeg aner ikke hvordan jeg skal 'fade' ut bakgrunnen. Men det kommer nok etterhvert! :)
Christine K.

Flott bilde som selv ikke hestefolk kan nyte!

Du har ikke angitt spesifikasjonene, men jeg antar at du brukte en liten blender. Jo mindre blender (lite tall f.eks. 11 eller 16) jo skarpere blir alt i bilde. Når du vil ha bakgrunnen mer dus må du bruke stor blender (lite tall som f.eks. 2,8 eller 3,5) Prøv deg frem, det er gøy å leke og kosten jo ikke noe med digitalt kamera. Lykke til!

Hilsen Christine
Siv K.

Herlig situasjon her! Hestenes uttrykk synes jeg ''stjal'' hele bildet, la ikke først merke til bakgrunnen :) Hjelper nok også det at bildet er svart/hvit. Men det hadde gjort seg bedre uten gjerdene i bakgrunnen. Ikke alltid like lett å fote dyr, de tar ikke alltid like godt direktiver! Men det stemmer som Christine sier, du må blende opp (lite tall) for å få dus bakgrunn.
Berit N.

Tusen takk for gode tips om denne mystiske blenderen :). Jeg ser fine ting og knipser de, og blir frustrert over resultatet som alltid ser annerledes ut enn jeg hadde tenkt, fordi jeg ikke kan teknikken. Takk for hjelp!
Ole-Kristian T.

Skikkelig kult hestebilde! Stilig i s/hv. :)
Lisbeth S.

Hei
veldig stilig hestebilde, utrykkene kommer godt frem, Likte det veldig godt. synd med de hvite plastgjerdene og strømtråd. Ser ut til at du har vært en tur på politistallen på Akershus festning!? :-)
Vh Lisbeth
Berit N.

Riktig, politihester. Jeg var ute med Oslo Kameraklubb og vi kom over disse 2 som var veldig aktive og jeg vet ikke helt hva de drev med, om de slåss eller flørtet :) men det var rene gavepakken for fotografiinteresserte
Jani F.

Hei Berit! Flott fanga actionbilde av hissige utøvere! Likte at du valgte å presentere det i s/h, fin effekt når den eine hesten er kvit og den andre mørk. Likte best kompen i versjon#2. Bra!
Mvh Jani
Lena H.

Hei
Flott fanget!
Likte godt at bildet var S/hv...
Mvh Lena:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu