Bäckvatten
Någonstans i nordöstra Närke, Sverige.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ, lång slutartid.Damm avlägsnat i PS LE, samt höjt kontrasten pga. lite grå kopia.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_4648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Bra kompat..fint att du tog med båda småforsarna,det blir ju en fin linje genom bilden..
mvh/Gunte..
Torbjørn V.

Enig med Gunte! Trivelig med noen svensker her på FOTOdotNO foresten! Jeg syns dere har et annet forhold til fotografi enn oss nordmenn--det er spennende å se på ulikhetene!

Sukk! Den som hadde vokst opp i nabohuset til Hasselblad.............

Kult bilde!

:-)
Bernt Petter B.

En herlig lek med form.
Hans- Georg S.

Vannet slynger seg gjennom bildet. Føler at dette er ''riktig'' komponert. Kunne kanskje tatt litt mer med på toppen. Godkjent!
Arnstein P. F.

Her overbeviser du igjen med en god sans for komposisjon og blikk for detaljer. Teknisk utførelse er på topp. Det første jeg tenkte på når dette bilde kom opp på skjermen var: Kan dette være et ''goldt månelandskap'' men med bruk av hvilken tele!! Det er vel heller lite med vann der oppe. Flott!!!
Tom Ståle E.

En godt brukt naturklisje , men her synes jeg det er blitt virkelig bra. Sjelden en ser et så godt bilde av dette motivet.
Avsluttet .

T.V..trevligt att du tycker det då..kan du utveckla din tanke ?? och förresten så har norrmännen slängt ut alla svenskar från svenska tidningen ''Foto:s'' månadstävling så inte konstigt att man ''emigrerat'' utomsocknes..:)
mvh/Gunte..
Mats N.

Tackar! Roligt att en bild som legat i lådan kan glädja någon...
GH, har lagt märke til det (Foto...), men tycker mej knappt ha sett någon av de norrmän som ''härjar'':-) på Foto, har visat sina bilder på f.no Hur kan det komma sej?
Någon som ''vet''?
TV, om du suckar för att du inte bott i närheten av Göteborg, förtvivla ej, det har inte jag heller:-) Hade för övrigt gärna sett att ''SEAS'' var svenskt...så jag kunde säga att högtalarna jag byggt verkligen var Svenska...:-)
Torbjørn V.

Gunte og Mats: Jeg har også lagt merke til det med FOTO --leser det ganske ofte. Det jeg mener er at det virker som dere tør å eksperimentere mer enn hva vi nordmenn gjør + at det virker som fotografi som kunstform er mer etablert og annerkjent i Sverige enn i Norge! Ofte ser jeg også at det er forskjellige ting som fanger interressen til Nordmenn og Svensker--til tross for at vi er gode naboer! Vanskelig å sette ord på tanker av og til--men i grunnen mener jeg at det virker som om det er flere flinke svenske fotografer enn det er flinke norske fotografer! Skulle gjerne sett at fotografi fikk større innpass i skolesystemet her helt fra børjan av--man burde egentlig få det inn med morsmelka!

Mats: Jeg tror de proffe amatørene kanskje syns dette blir for amatørmessig? I såfall tar de feil for det er mange bra fotografer på FOTOdotNO--kanskje dere kan rekruttere flere svensker?

Ha en ''trävlig'' dag!

:-)
Mats N.

'Trävlig''? Låter nästan som den Närkingska motsatsen till ''trevlig'': ''Trälig''(=Tröttsam, tråkig )
TV, ligger kanske något i det (om Sylta´s och grabbarnas frånvaro här på f.no).
Tror inte kolan i s. ger så värst mycket inspiration för foto, men jag kan ha fel, och hur det är i N. vet jag ju inte.
Jag brukar babbla lite om F.no för den som vill veta, men kan inte komma på någon som lagt in nå´t (utom en bekant som la in en gädda som....jag(!) fotat)...
Men lillasyster min går på Stockholms konstskola, där de också lär en hel del foto, hon kan nog tänkas skicka något om hon bara får tillgång till skanner/dator.
Ha en ''mårsomm'' dag...! :-)

Mats N.

...frågan är vad jag lärde mej i ''-kolan'', inte var det rätt ''-tavning''..!!!
:-)
Torbjørn V.

Hei

Jeg er ikke så flink i svensk! Ønsk lillesøster lykke til.

kolan -- er det skole? I såfall--skolen i Norge gir nesten ingenting inspirasjon/oppmuntring til kunst eller foto. Det er vel bare et par Videregående skoler som har noe tilbud--det beste er vel, tror jeg, å dra til Sverige eller Danmark!

Ha en 'rolig' dag - både på Norsk og Svensk!

:-)
Mats N.

;-) Jag tar det alltid lugnt (=rolig)...:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu